Partille Cup 2007

Postet av Driv Idrettslag - Håndball den 29. Apr 2007

I år skal hele 3 Drivlag delta i Partille Cup i Gøteborg i tidsrommet 3. - 8. Juli

 

Det er lagene Jenter 90, Jenter 92 og Gutter 92 som deltar fra Driv iår.

Partille cup 2. – 8. juli
Det vises til tidligere utsendt informasjon. Det vil bli utsendt informasjon om betalingsfrist, sum og kontonummer. Lomme- og matpenger til cupen leveres i konvolutter som beskrevet uka før cupen. Dugnader 12. mai dekker trøyer til jentene. Lagledelsen skal også se på hvordan pengene benyttes i forhold til cupene.

Det spilles ca. tre kamper pr. lag pr. dag. Til sammen 9 – 12 kamper. Hver kamp er på 2 x 15 minutter og spilles utendørs. Videre oppfordres spillerne til å støtte Drivs lag som heiagjeng og til å få med seg flest mulig andre kamper. Cupen har deltakere fra 8 – 21 år.

Resultater:

Gutter 92 (B15)

Jenter 92 (G15)

Jenter 90 (G18)

Flere resultatrer og tabeller

Driv skal bo på Nya Lunden skole. Det er ca. tre minutter med buss herfra til spillestedet. Dette ligger mellom Liseberg og Avenyen, sentralt i Göteborg. Bussen blir ikke i Göteborg, men en av laglederne og noen foreldre har bil på stedet. Marie og Heidi overnatter med jentelagene, Roger og Arnt med guttelagene. Spillerne skal ikke ha med mobil. Bankkort frarådes.

Sosiale arrangementer: Stort åpningsshow onsdag. Deltakerdiskotek, kun for cupens deltakere flere kvelder. Liseberg. For de som er hjemme legges det ut en rekke bilder på nettet hver dag. Følg med!

Partille Cup funzone!!!

Se vedlegg for informasjon vedrørende Partille Cup 2007

Info partillecup 2007

3-8 JULI 2007: Tanken med Partille Cup är att samla unga handbollsspelare från hela världen på en och samma plats. En plats där man tillsammans med över 14.500 andra ungdomar dessutom kan göra det man tycker är roligast – spela handboll.

 Se Partille Cup´s nettsider her

 



Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.