Informasjon fra styreleder

Postet av Driv Idrettslag - Håndball den 28. Nov 2007

Første halvdel av sesongen er snart slutt. Tid for en kort oppsummering.

Hvordan går det i håndballgruppen?

Etter vel halvgått sesong 07/08 er det tid for å ta en solehøyde. Alle vet nå at Mjærhallen er under oppussing og at treningstilbudet har vært preget av det. Vi har fått mulighet for samtrening med Enebakk i Flatebyhallen og noen av lagene har benytter seg av det tilbudet. Likevel savner vi hallen vår og ser frem til at den skal være helt klar til kamper på nyåret. Nå er det ferdigstilling av de siste garderobene og toalettene som står igjen. Håndballgruppen har tatt dugnadsarbeidet med å sette opp ny kiosk også. Når alt er klart kommer hallen til å se ut som ny igjen!

Resultater

Foran hver sesongstart er det like spennende å se hvor mange spillere vi har med oss etter sommerferien. Det gjelder spesielt for guttelagene. I sesongen 2007/2008 har Driv 3 guttelag påmeldt. Det er gutter 11,13, og 15,(16). På grunn av få guttespiller i aldersklassen 15 år har Håndballforbundet slått sammen 15 og 16-års gruppen. Det ble tuen som veltet lasset for vårt lag. Forskjellene ble for store og våre gutter har valgt å trekke seg fra serien. De vil imidlertid fortsette å trene og støtteapparatet med trenere har sagt seg villige til å fortsette. Det er strålende da det er viktig å ha et treningstilbud til denne gruppen. Stor takk til Marie og Helge!

Vi har ellers jentelag i følgende aldersgrupper: 10 år, 11,12,13,15,18, og damelag. Lagene vinner og taper om hverandre og motivasjonen svinger i takt med resultatene. Jeg tenker det kommer seg når de får spille på sin egen hjemmebane etter nyttår!

Økonomi

Gruppen har tidligere hatt gode inntekter fra spilleautomatene på Katthult. Nå er de som kjent borte og vi jobber med å skaffe nye inntekter. I tillegg til treningsavgiften kommer inntektene fra loddsalget for Norges håndballforbund og sponsorer vi klarer å tiltrekke oss. I år har vi bla tatt dobbel kvote av lodd for å øke inntektene. Inngangspenger på hjemmekamper skaffer oss også penger i kassen. Vi håper derfor at riktig mange vil komme på kampene etter nyttår. Styret jobber hele tiden med å finne nye inntektskilder for å kunne drive gruppen. Har du ideer til dugnadsjobber er det bare å ta kontakt med oss.

Vil du bidra?

I år består håndballgruppen av ca 150 aktive spillere i alle aldre. I tillegg kommer alle foreldre Det er klart det er behov for mange voksne for å holde i gang apparatet. Vi ønsker oss flere også utenfor dagens miljø for å bygge opp en gruppe som sammen kan drive håndball-aktivitetene. Når vi er flere å dele oppgavene mellom blir det lettere for alle parter. Så meld deg på, tips en venn eller ta kontakt med en av oss i styret. Se også vår ”stillingsannonse”.

Håndballhilsen fra styret.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.