Håndballgruppa har fått ny leder

Postet av Driv Idrettslag - Håndball den 24. Mar 2011

I forkant av årmøtet til håndballgruppa 1.mars, hadde sittende leder, Hege Folkestad, gitt beskjed om at hun ikke ønsket gjenvalg som leder. Valgkomiteen jobbet iherdig gjennom vinteren for å skaffe en ny kandidat. På årsmøtet ble det klart at ingen hadde sagt seg villig til å overta som leder. Årsmøtet ble avsluttet uten at ny leder var valgt. 

Gleden var derfor stor når vi på sist styremøte fikk beskjed om at Nina Wold hadde sagt seg villig til å fylle det tomme vervet og bli leder i håndballgruppa. Nina har i flere år vært aktiv i gruppa bl.a som lagleder for Team 95/96. Vi ser frem til at Nina skal tre inn i vervet og føre videre det flotte arbeidet avtroppende leder Hege Folkestad har utført.

Vi takker Hege for den fantastiske jobben og innsatsen hun har utført for håndballen i Driv gjennom mange år.

På årsmøte ble det også Olav Råken valgt til ny nestleder, Else Tidemann til ny sekretær, Tone Næss til ny kasserer, mens Mariann Engenes byttet fra sekretær til et delt verv som sportsligansvarlig/utdanningsansvarlig sammen med Marie Stenvik.

Vervet som materialforvalter er foreløpig ubesatt, da Jan Ove Røvang hadde gitt beskjed om at han ikke ønsket gjenvalg. Har du lyst å bidra, eller kjenner noen som kunne tenke seg å bidra, er det bare å kontakte styret.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.