Treningstider i Mjærhallen.

Postet av Driv Idrettslag - Håndball den 17. Des 2007

Her finner dere en oppdatert oversikt over sesongens treningstider i Mjærhallen.

Treningstider sesongen 07-08

 

Eventuelle endringer meldes til Nina Nygaard eller Kathrine Gonella.


Lyst å være med i IL Driv´s håndballgruppe!

Postet av Driv Idrettslag - Håndball den 2. Des 2007

Håndballgruppen er en av flere aktive undergrupper i idrettslaget DRIV.I sesongen 2007/2008 har vi 150 flotte spillere, 15-20 dedikerte trenere og oppmenn i tillegg til en gjeng med ivrige supportere.

Se vår presentasjon!

Presentasjon av håndballgruppen

Har du tid og lyst!

Vi tilbyr deg
• Lærevillige barn og voksne
• Nye venner og kjente
• Egenutvikling både sportslig og personlig
• Godt miljø og mye spenning

Vi tilbyr ikke
• Konkurransedyktige betingelser eller
• Ordnede arbeidsforhold
• Heller ikke pensjon eller livsforsikring

Du må ha:
• Lyst til å skape trivsel og spre glede
• Litt eller ingen kunnskap om håndball
• Forstå betydningen av å dele ansvar
• Interesse for å stille opp for andre
• Glede av å kjøre bil
• Sans for å være inne på søndager


Høres dette spennende ut?
Da er du en person håndballgruppen gjerne vil ha tak i! Vi ønsker oss flere voksne/ungdom som kan tenke seg å bidra til et godt oppvekstmiljø for de unge i
Ytre Enebakk.  Morsomme oppgaver kan være heiagjeng, trener, oppmann, foreldrekontakt, hjelpetrener, styrearbeid, dugnad, dommer etc. Blir vi mange i
støttegruppen blir det lettere å dele på oppgavene.
Vil du vite mer kan du ta kontakt med leder i håndballgruppen Hege Folkestad på telefon 41 30 23 05 eller sende en mail på hegefolkestad@hotmail.com.

 stillingsannonse



Jenter 96 driver i medvind

Postet av Driv Idrettslag - Håndball den 2. Des 2007

Vi har hatt en flott høstsesong i år. Vunnet 7 av 10 kamper, 1 uavgjort og 2 tap, begge med ett mål. Jentene har trent jevnt og trutt - med mye hard kondisjonstrening. Dette gir meget bra resultater.

 

Vi har en flott gjeng på 12 jenter som alle er ivrige og som viser god fremgang både innen tekniske ferdigheter og lagspill. På Jenter 96 spiller;

Mathilde Ekrem Byman, Martine Jacobsen, Janna Wold, Marte Røvang Karlsen, Cecilie Vangen, Rakel Totland Haraldsrud, Isselin Tresselt, Mia Gjestang, Julie Hjermestad,Andrine Sæther, Rikke Østvåg og Karianne Buer.

Trenere er Marte Oskarsen og Liza Wold

 

Oppvarming i Flatebyhallen, gjett om vi koser oss???



Nordstrand 2 dro i fra!

Postet av Driv Idrettslag - Håndball den 28. Nov 2007

Søndagens kamp (25.11.) mot Nordstrand 2 ble hakket for vanskelig for jenter 15.

Driv gikk ut bra og holdt følge med dem gjennom hele første omgang. Til pause ledet bortelaget med kun ett mål. I andre omgang ble det utvisninger og straffer vi ikke klarte å sette der de skulle - da benyttet selvfølgelig Nordstrand anledningen til å trekke fra.

I perioder av kampen viste jentene at de virkelig kan når de får spillet til å sitte som det skal. Men denne gangen hold det ikke helt inn. 27-19 ble sluttresultatet.



Julestemning på stabburet!

Postet av Driv Idrettslag - Håndball den 28. Nov 2007

Tirsdag 4.desember lager vi julestemning i stabburet på Vik. Alle spillere og foreldre er inviterte. Vi samler oss til lek og morro denne kvelden og håper mange har anledning å komme. Litt mat og drikke får vi servert, men skjerpede hjernevinninger må dere ha med selv. GI beskjed til Mariann eller Hege om dere kommer.


Informasjon fra styreleder

Postet av Driv Idrettslag - Håndball den 28. Nov 2007

Første halvdel av sesongen er snart slutt. Tid for en kort oppsummering.

Hvordan går det i håndballgruppen?

Etter vel halvgått sesong 07/08 er det tid for å ta en solehøyde. Alle vet nå at Mjærhallen er under oppussing og at treningstilbudet har vært preget av det. Vi har fått mulighet for samtrening med Enebakk i Flatebyhallen og noen av lagene har benytter seg av det tilbudet. Likevel savner vi hallen vår og ser frem til at den skal være helt klar til kamper på nyåret. Nå er det ferdigstilling av de siste garderobene og toalettene som står igjen. Håndballgruppen har tatt dugnadsarbeidet med å sette opp ny kiosk også. Når alt er klart kommer hallen til å se ut som ny igjen!

Resultater

Foran hver sesongstart er det like spennende å se hvor mange spillere vi har med oss etter sommerferien. Det gjelder spesielt for guttelagene. I sesongen 2007/2008 har Driv 3 guttelag påmeldt. Det er gutter 11,13, og 15,(16). På grunn av få guttespiller i aldersklassen 15 år har Håndballforbundet slått sammen 15 og 16-års gruppen. Det ble tuen som veltet lasset for vårt lag. Forskjellene ble for store og våre gutter har valgt å trekke seg fra serien. De vil imidlertid fortsette å trene og støtteapparatet med trenere har sagt seg villige til å fortsette. Det er strålende da det er viktig å ha et treningstilbud til denne gruppen. Stor takk til Marie og Helge!

Vi har ellers jentelag i følgende aldersgrupper: 10 år, 11,12,13,15,18, og damelag. Lagene vinner og taper om hverandre og motivasjonen svinger i takt med resultatene. Jeg tenker det kommer seg når de får spille på sin egen hjemmebane etter nyttår!

Økonomi

Gruppen har tidligere hatt gode inntekter fra spilleautomatene på Katthult. Nå er de som kjent borte og vi jobber med å skaffe nye inntekter. I tillegg til treningsavgiften kommer inntektene fra loddsalget for Norges håndballforbund og sponsorer vi klarer å tiltrekke oss. I år har vi bla tatt dobbel kvote av lodd for å øke inntektene. Inngangspenger på hjemmekamper skaffer oss også penger i kassen. Vi håper derfor at riktig mange vil komme på kampene etter nyttår. Styret jobber hele tiden med å finne nye inntektskilder for å kunne drive gruppen. Har du ideer til dugnadsjobber er det bare å ta kontakt med oss.

Vil du bidra?

I år består håndballgruppen av ca 150 aktive spillere i alle aldre. I tillegg kommer alle foreldre Det er klart det er behov for mange voksne for å holde i gang apparatet. Vi ønsker oss flere også utenfor dagens miljø for å bygge opp en gruppe som sammen kan drive håndball-aktivitetene. Når vi er flere å dele oppgavene mellom blir det lettere for alle parter. Så meld deg på, tips en venn eller ta kontakt med en av oss i styret. Se også vår ”stillingsannonse”.

Håndballhilsen fra styret.



Mjærhallen er ferdig!

Postet av Driv Idrettslag - Håndball den 20. Nov 2007

 

 Mjærhallen er ferdig!

Hallen er endelig ferdig, og treninger går som normalt. Det vil allikevel ikke være noen hjemmekamper i Mjærhallen før 08- Kampene er flyttet til Flatebyhallen. Se terminliste.


JENTER 10

Postet av Driv Idrettslag - Håndball den 20. Nov 2007

Laget består av..Spillere:

Kamilla Søbye Jensen, Miriam Holtop, Helene Holtop, Benedicte Jensen, Andrine Schøne, Erjona Sylejmani, Marie Sikkebøl Nesheim, Madeleine Holm, Andrea S Fossli, Emilie Halvorsen, Susanne Hansen, Malin Aaslie

Trenere: Ragnar Søbye

Hjelpetrener:Dag Holtop

Lagleder:Hege Jensen



Jenter 92 i spennende kamp mot Bækkelaget 2

Postet av Driv Idrettslag - Håndball den 20. Nov 2007

Etter at lagene hadde fulgt hverandre gjennom nesten hele kampen, avgjorde Bækkelaget 2 til sin fordel i sluttminuttene.

Lørdag 17 november møttes Driv og Bækkelaget til kamp i nye Bjørnholthallen. Bækkelaget ble som forventet en tøff motstander og åpnet kampen best. Som vanlig var Driv litt tunge å få i gang og etter 5 min hadde Bækkelaget tatt ledelsen 3 - 0.

Etter 10 min spill hadde Driv fått opp tenningen og siden fulgte lagene hverandre gjennom kampen. Desverre pådro Driv seg 2 2-minutter i slutten av kampen og Bækkelaget benyttet anledningen til å dra i fra.

Sluttresultat: 22 - 18



Mjærhallen høsten 2007

Postet av Driv Idrettslag - Håndball den 12. Nov 2007

Det er kjempefint at det kostes på, bygges og rengjøres i hallen. Imidlertid er det tydeligvis vanskelig å beregne hvor mye tid som går med(!). Nærmere beskjed vedr. åpningstider kommer.

http://www.enebakkavis.no/nyheter/article3046151.ece



Mail

Postet av Driv Idrettslag - Håndball den 11. Nov 2007

Mail to: Web Master


Web master test

Postet av Driv Idrettslag - Håndball den 11. Nov 2007

test


Flotte nye håndballdommere i DRIV!

Postet av Driv Idrettslag - Håndball den 10. Nov 2007

Dommerrekruteringen i håndballgruppa er i godt "DRIV", og ialt 8 nye dommere stiller nå opp for sin klubb.

Se godt på disse ”damene” for dette er 4 av i alt 8 nye dommere for håndballgruppen i DRIV. Heidi, Nora, Marte og Maria har nettopp dømt sin første kamp. Tore Bergersen er dommerkontakt i styret i håndballgruppen og skal ha sin del av æren for at disse jentene nå er klare til kamp. Litt ”skummelt” å dømme for første gang synes Heidi og Marte som danner et dommerpar. Men kjempegøy også. De dømte jenter 10 i sin første kamp og er godt fornøyd. Dette vil vi gjøre mer av sier de. Nora og Maria er helt enige. Det å være dommer for de små lagene er ekstra utfordrende synes de siden det blir en del forklaring til hvorfor vi blåser i fløyten.

Hva har du gjort Tore for å få tak i disse kjempepositive jenten? Vi har satset på tett oppfølging og motivering sier Tore. Vi kjører veiledning med treningskamper for å gi dem erfaring. Men de er jo spillere selv fortsetter han og utrolig gode også.. I tillegg til disse 4 nye jenter 15 spillerne har vi 4 til i underveis opplyser Tore. Alexandra Endresen, Albertine Skovdahl, Michelle Von der Fehr og Katarina Edvardsen. Alle fra jenter 15. De tripper bare etter å få på seg de flotte dommerdraktene å komme i gang med dømmingen avslutter Tore.

Det å være dommer er en av de viktigste oppgavene håndballgruppen må ha på plass. Antall lag vi får melde opp i seriespill avhenger av antall dommere vi kan stille. I tillegg til de unge må vi også ha dommere over 18 år. Tore er selv dommer i tillegg til å være dommerkontakt og er en fantastisk viktig ressurs for gruppen.

Så alle foreldre som etter hvert kommer til å møte våre nye dommere. Ta godt i mot dem og gi dem en sjanse. Snakk positivt til ungene deres om den innsatsen de gjør for at andre også skal ha gode treningstilbud. Husk at vi alle er opptatt av ”fair play”!

Vi ønsker dem alle lykke til i dommergjerningen.



Treningstider høsten 2007

Postet av Driv Idrettslag - Håndball den 18. Sep 2007

En ny sesong er rett rundt hjørnet.  På grunn av vedlikeholdsarbeid i Mjærhallen denne høsten, vil det komme noen justeringer av bane og oppmøtetid på terminlisten.
Vi har fått tildelt følgende treningstider: Mandag kl. 15:00-17:00 og tirsdag kl. 20.30-22.00. Med tanke på at de fleste kamper spilles på søndager er vi i lagledelsen ikke særlig fornøyd med dette. Vi har prøvd å bytte bort mandag men har foreløpig ikke lyktes. Vi må få ordnet dette i løpet av høsten.
 
Se vedlagt liste for høst-terminen.

Terminliste, kamper og tabell for jentene

 



Oppdatert trener/oppmann/styre - liste

Postet av Driv Idrettslag - Håndball den 18. Sep 2007

Oppdatert trener/oppmann/styre -  liste.
Hvis det er endringer,  vennligst gi meg beskjed..
 


Organisasjonsplan for håndballgruppa

Postet av Driv Idrettslag - Håndball den 7. Jun 2007

Her følger en organisasjonsplan for håndballgruppa.

OrganisasjonsplanHåndballgruppaVersjon1.020072008



Herulf Cup 2007

Postet av Driv Idrettslag - Håndball den 7. Jun 2007

Jenter 92, nå Jenter 15, er som kjent påmeldt til denne cup'en. Våre kamper går på lørdag 9/6. og søndag 10/6.

Til foreldre i Jenter 92 - vedr. Herulfcup, Moss 8.-10- juni 2007
Jenter 92, nå Jenter 15, er som kjent påmeldt til denne cup'en. Våre kamper går på lørdag 9. og søndag 10.
På lørdag blir det beach-håndball utendørs (i parken v/Mossehallen), og på søndag blir det ordinær håndball
innendørs i Mossehallen. Første kamp på lørdag er kl. 9:20.

NB! Avreisetider
Beach; første kamp på lørdag er kl 09:20.  Avreise fra Clausen kl 07:40
Ordinær håndball; første kamp på søndag er kl 08:40. Avreise fra Clausen (ferdig skiftet) kl  07:10

se denne linken



Partille Cup 2007

Postet av Driv Idrettslag - Håndball den 29. Apr 2007

I år skal hele 3 Drivlag delta i Partille Cup i Gøteborg i tidsrommet 3. - 8. Juli

 

Det er lagene Jenter 90, Jenter 92 og Gutter 92 som deltar fra Driv iår.

Partille cup 2. – 8. juli
Det vises til tidligere utsendt informasjon. Det vil bli utsendt informasjon om betalingsfrist, sum og kontonummer. Lomme- og matpenger til cupen leveres i konvolutter som beskrevet uka før cupen. Dugnader 12. mai dekker trøyer til jentene. Lagledelsen skal også se på hvordan pengene benyttes i forhold til cupene.

Det spilles ca. tre kamper pr. lag pr. dag. Til sammen 9 – 12 kamper. Hver kamp er på 2 x 15 minutter og spilles utendørs. Videre oppfordres spillerne til å støtte Drivs lag som heiagjeng og til å få med seg flest mulig andre kamper. Cupen har deltakere fra 8 – 21 år.

Resultater:

Gutter 92 (B15)

Jenter 92 (G15)

Jenter 90 (G18)

Flere resultatrer og tabeller

Driv skal bo på Nya Lunden skole. Det er ca. tre minutter med buss herfra til spillestedet. Dette ligger mellom Liseberg og Avenyen, sentralt i Göteborg. Bussen blir ikke i Göteborg, men en av laglederne og noen foreldre har bil på stedet. Marie og Heidi overnatter med jentelagene, Roger og Arnt med guttelagene. Spillerne skal ikke ha med mobil. Bankkort frarådes.

Sosiale arrangementer: Stort åpningsshow onsdag. Deltakerdiskotek, kun for cupens deltakere flere kvelder. Liseberg. For de som er hjemme legges det ut en rekke bilder på nettet hver dag. Følg med!

Partille Cup funzone!!!

Se vedlegg for informasjon vedrørende Partille Cup 2007

Info partillecup 2007

3-8 JULI 2007: Tanken med Partille Cup är att samla unga handbollsspelare från hela världen på en och samma plats. En plats där man tillsammans med över 14.500 andra ungdomar dessutom kan göra det man tycker är roligast – spela handboll.

 Se Partille Cup´s nettsider her

 




Referat fra årsmøtet 2007

Postet av Driv Idrettslag - Håndball den 12. Mar 2007

Her kommer referat fra håndballgruppas årsmøtet 2007.
Referat fra årsmøtet 2007


INFORMASJON VEDRØRENDE SPONSOR CD I HALLEN

Postet av Driv Idrettslag - Håndball den 7. Jan 2007

I forbindelse med inngåelse av sponsorer på våre nye håndballgensere som skal bestilles rett over jul, har vi spilt inn en sponsor CD som skal spilles i Mjærhallen før hver kamp.

Denne er lagt i arrangementskassa og det står Sponsor CD på platen.

Det er viktig at våre sponsorer blir profilert, og vi håper derfor dere er flinke til å benytte CD platen.